Jdi na obsah Jdi na menu

Aspirace

25. 4. 2007

Aspirace

Co to jsou aspirace? Jednoduše: Jsou to přání a obavy vašeho sima. Pokud mu dopřejete vše co si přeje, jeho aspirace se zvýší a tím se zvýší i jeho nálada. Můžete dosáhnout až platinové aspirace a nálady. Když váš simík zemře s platinovou aspirací, má pak hrob ze zlata a mramoru (simík který zemře se zlatou,zelenou nebo červenou aspirací má hrob z obyčejného šedého kamene).

Aspirace po bohatství: Simíci s touhou po bohatství moc touží po penězích, vrcholu kariéry a drahých předmětech. Nejradši by si vzali za muže/ženu bohatého simíka Jakmile jim toto dopřejete, jejich aspirace výrazně stoupne a život simíka bude dlouhý a svěží.

 

Aspirace po vědění: Simíci mají touhu vědět úplně vše a zkoumat okolní věci. Jejich největší přání je vidět UFO a mít všechny vědomosti úplně na maximum. Tenagereři se chtějí dostat na prestižní školu a pak na vysokou. 

 

Aspirace po rodině: Simové chtějí být součástí velké rodiny. Dopřejte jim, aby váš simík např. naučil chodit nebo mluvit vaše batole. Dopřejte mu to, bude šťastný jako blecha.

 

Aspirace po romancích: Tito simíci potřebují hlavně lásku na nějak moc netouží po rodině. Simové s touto aspirací se chtějí třeba milovat na veřejnosti a nechtějí děti. Aspiraci naplníte horlivými nocemi a vášnivými dny.

 

Aspirace po popularitě: Simíci s touhou po popularitě milují večírky a různé oslavy. Je pro ně důležité mít mnoho přátel. Nejlépe jim sedí kariéra v politice nebo sportu.

Aspirace po požitcích: (jen s datadiskem Noční život!)

Simíci stouhou po požitcích milují vše, vše co se týká zábavy a pohodlí a nesnáší práci a stres. Ať jsou ve městě nebo odpočívají doma, jejich vrcholným cílem je mít život plný luxusu apohodlí

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kajka - super

17. 7. 2007 16:55

prosim prosim vsehny vas moooocinky plosim nevite kde bych koupila THE SIMS2:rocni obdobi???ale chtela bych co nejdrvi prosim vedet...ale v cestine..vsechny vas mooooc prosim!!!!!!dekuju dystak moje ICQ je:375-633-465!dekuju nebo piste na muj E-mail..diky vsem moc...kajka