Jdi na obsah Jdi na menu

Květinová víla- úvod

26. 4. 2007

Květinová víla

Takže: rozhodla jsme se psát komix. Komix Květinová víla je o dospělé ženě, která sice není vílou, ale květiny miluje, prodává je a krásně se o ně stará.

  

  MALÁ POZNÁMKA:     Komix je hraný jako film! Např. postava v komixu se jménem Marie se ve skutečném Sims2(v mém městečku) jmenuje Anna. Simíci jsou tedy "zaměstnáni" jako herci. Asi uprostřed komixu s nimi udělám rozhovor, aby jste věděli kdo se jak jmenuje atd.

  Tak tedy:

Kamila Květinková

Obrazek

  

Ahojky já jsem Kamila Květinková, ale kamarádky mě z legrace nazývají květinová vílo, protože miluji květiny.Bydlela jsem v Sim City, hlavním městě Simska, a měla tam skvělého přítele. Ale ukázalo se, že má ženu, dvojčata a dítě na cestě! Okamžitě jsem to s ním zkončila. Když jsem doma plánovala návštěvu blázince, zavolala mi moje stará teta Fridolína, která bydlí v  Krasohlídkově v části Modřany.

  

    V Krasohlídkově jsem vyrostla a žila, ale když mi při autonehodě umřeli rodiče, šla jsem pracovat do Sim City, abych na ně pořád nemyslela a nebrečela. Abych se trochu uklidnila, začala jsem vázat květiny, během pár let jsem získala zlatý talentový odznak za aranžování květin, ale na pozici šévkuchařky mi to bylo vcelku k ničemu.

 

    Když mi tedy teta volala, povídala, že slyšela o tom, co se mi stalo a zeptala se jestli nechci přijet k ní do Modřan na pár týdnů. S radostí jsem souhlasila, takže si teďka balím kufr a nabírám směr Modřanské hlavní nádraží!!!

  

 

   teta Fridolína

Obrazek

Dobrý den. Já jsem Kamiliina teta Fridolína. Stejně jako Kamila mám moc ráda květiny. Bylím v Modřanech a ve svém skromném domečku mám obchůdek s květinami. Když jsme slyšela co mojí Kamilce ten muž udělal, hned jsem jí nabídla, že ke mě může přijet, na pár týdnů u mě bydlet a starat se o květiny, přeci jenom už nejsem nejmladší. Doufám že si u mě Kamila odpočine a dobře se zaběhne do chodu domácnosti i obchodu.

  

 Hanka Lamplová

Obrazek

    

Čauky, já jsem Hanka. Když ještě Kamila bydlela v Krasohlídkově, byly jsme nejlepší kamarádky, přátelily jsme si spolu už od školky, ale když se Kamila odstěhovala do Sims City, naše přátelství trochu víc ustalo, jen jsme si volaly a já jednou přijela za ní do Sim City. Už se na Kamču moc těším.

   Pracovala jsem jako módní fotografka, ale dala jsem výpověď. Jaké mám nové zaměstnání se dozvíte během prvních pár dílů komixu. Vystudovala jsem Simíkovskou Státní Univerzitu obor psychologie. Kluka nemám,ale přátel spousta. Bydlím ve velkém domě(na jednu osobu je 4+1 hodně, zvlášť když mám navíc terasu, balkon, velkou zahradu s bazénem a garáž).

   Alice Akátová

Obrazek

 

Ahoj, já jsem Alice. Jsem taky Kamiliina dobrá kamarádka z doby,kdy bydlela ještě v Krasohlídkově. Pak jsme se s Kamilou vůbec neviděly, jen jsme si párkrát za měsíc zavolaly.Naše přátelství drží na vlásku, takže jsem moc ráda, že přijede do Modřan.

   Nevyrostla jsem v domě s rodiči a sourozenci, ale v Dětském domově sv. Hedviky. V 18-ti, když jsem odcházela z domova,neměla jsem peníze abych mohla jít na univerzitu jako Hanka, ale musela jsem jít do práce. Dneska už vlastním obchod s kuchyňskými spotřebiči a obchody jen kvetou. Mám super přítele. Bydlím v přízemním domečku 2+1 s příjezdovou cestou pro auto.

    Doufám, že se vám téma komixu a hlavní postavy líbí.  První díl komixu už mám nafocený, jen stačí k němu dopsat text a může na stránku. Očekávejte ho asi tak v sobotu nebo v neděli. Pište do komentářů, jak se vám zatím líbí

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Veronika - komixy

22. 7. 2009 18:46

Jestli máte rádi komixy ze sims tak se podívejte na můj blog. www.thesims3-komixy.blog.cz

Angee - Re: komixy

20. 5. 2012 0:01

Máš skvělý blog!

bara 8.2.2004 - nuda

2. 3. 2011 17:40

blablablablabla

zanessa - cus

20. 7. 2009 18:54

trochu malo todle neni komix jenom 4 obrazky a ktomu neco napsani trochu divni.

vefika - oooo

30. 6. 2009 14:47

jjeejjj too je fakt superr vidiet taketo obrazky

Sabča - Suuuuuuuuuuuupr

4. 5. 2009 20:54

Hodně komixů sem četla a tenhle zatím patří mezi nejhezčí.Moc se těším až tu bude další díl§§§

Veruš - Je to nádherný!!!!

20. 11. 2008 14:13

Máš to opravdu moc pěkný. Já čtu komixy ze simíků hodně často, ale musím říct, že ten tvůj je zatím asi nejlepší. Máš to vždy v čas vyfocený, což je hodně těžký.
Jsi fakt dobrá.

MisiM - líbí

11. 5. 2007 19:52

je hezky! jo a mrni se ne www.mojesimsajine.blog.cz

LIlly - -----------------

30. 4. 2007 17:26

pls poradte kdo vi jak se daj upravit fotky diky muj e-mail princeznicka1994@seznam.cz
piste na meil diky

miska.angel - KOMIX

29. 4. 2007 10:46

hmm...zatim ten komix vypada slibne, drzim palce, at ma uspech

Sleepy(autorka stránky) - Pište

27. 4. 2007 15:29

pište komentáře, trpím jejich nedostatkem