Jdi na obsah Jdi na menu

Dohazovačka, Upír

25. 4. 2007

Dohazovačka

Obrazek

Obrazek

   Tato simka je zajímavou osobností. Pozvat si ji můžete, když zavoláte telefonem na Zavolat....Službu..a pak Dohazovací služba

  •     Dohazovačka má Lektvar lásky č.8,5. Za slušnou sumičku si může váš trochu loknout a tím dočasně maximalizovat svou přitažilvost.

  •    Má hlavně má křišťálovou kouli.Pokud váš simík zrovna nemá svůj protějšek, může požádat dohazovačku o schůzku naslepo, lze si vybrat zda hledáte muže či ženu. Za málo peněz většinou dostanete málo muziky. Vhodnost osoby, kterou vám dohazovačka nabídne jako partnera či partnerku, do značné míry závisí na tom, kolik simoleonů jí darujete. Jako "dar" přijme jakoukoliv částku do 5000§. Pokud má váš simík peněz dost, tak s nimi nešetřete, v opačném případě si s vybraným simíkem nebudou rozumět   nebo když dáte opravdu nízkou částku (já jsem dala 2§) tak vám dohodí upíra!!!Hlavně po setmění.

Upír

Obrazek

Jakmile se setmí a váš sim je ve městě, má šanci, že tam potká upíra. Jejich jména začínají většinou Hrabě nebo Komtesa (upír na fotce je Hrabě Bedřich)

Obrazek  Tito obyvatelé temnot si užívají noc jako nikdo jiný, avšak nenávidí sluneční světlo. Upíra, který zapomene na čas a zůstane venku po svítání čeká utrpení. Jeho potřeby vyletí vzhůru, bude jako vypadat jako by se vypařoval a brzy umře. Chcete-li upíra udržet naživu i za jasných dnů, pak mu kupte útulnou rakev. Rakve jsou bezpečně uzavřeny, aby nepropouštěly smrtící paprsky světla, které by vašeho upíra rušily při spánku.

Pokud už déle nechcete mít upíra, ale opět normálního simíka, stačí zavolat dohazovačku a koupit od ní lektvar Vamprocin. Váš simík také může přesvědčit své přátele(upíry) aby se nechali vyléčit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Terulii - SIMS 2 Nocni zivot !

8. 7. 2011 15:04

PRESNE MOJE REC !!! :D

Terulii - SIMS 2 Nocni zivot !

8. 7. 2011 15:03

cauky budu mit sims 2 a chtela by jsem se zeptat jestli tam jsou faaakt ty auta ? :D :D :D JINAK SI MYSLIM ZE JE SIMS2 / NOCNI ZIVOT / BEZVADNA HRA :D


Prosim odpovezte ! :)

kiki - sims2:)

4. 2. 2011 14:45

sims2 je bomba mam skoro všechni datadiskya noční život doporučuji.

Michaela - The sims 2 noční život

25. 12. 2010 12:12

Jak mam udělat aby se muj simík proměnil v upíra???????



prosim odpovězte

Maka-sims - odpověď

15. 11. 2010 8:40

mám doma skoro všechny the sims 2 a jsou bomba , the sims 2- noční život vám můžu doporučit neje že je tam upír a dohazovačka, ale i auto a nová aspiruce. upíry můžete ve hře potkat kdekoli nejvíce večer v restauraci

sasenka - to je bomba

4. 10. 2010 20:46

wow tohle sims si koupim a doufam ze to bude stejne dobry jako to vypada :D

ANETA - HMMMMMMMMMMMMMMM

17. 12. 2008 18:20

ALE NA JAKYM OBECNI POZEMKU???????

mima - hmmm....

10. 12. 2007 18:28

je to dobra hra?